A mikrozöldben az a jó, hogy tényleg mindig, minden évszakban jó. ???? Télen, amikor már nagyon kifogytunk a friss, színes (idény) zöldségekből, egy nagy marék mikrozölddel természetes módon adhatunk az étkezéseinkhez egy nagyobb adag vitamint, ásványianyagot. ”Egy kis életerőt a szürkeségbe” ????.

Tavasszal és nyáron pedig rájövünk, hogy egyrészt szinte mindenhez találunk ízben, színben hozzápasszoló mikrozöldet, másrészt tényleg adnak egy pluszt bármilyen fogáshoz. Nemcsak ízben jelentenek egy újabb dimenziót, hanem az étel látványát is javítják, feldobják a friss zsenge színeikkel, változatos textúrájukkal.

Szerintünk tényleg mindenki megtalálja a kedvenceit, ne féljünk váltogatni őket, kísérletezzünk velük bátran és használjunk minél többfélét a konyhánkban, megéri!